Besök oss gärna på Facebook!besökare hittills. Counter: http://www.digits.net

  

CM-100 Effektförstärkare utan låda, lådritning finns på sajten. Först och främst är det här en förstärkare med ljud i toppklass. Så perfekt ljud att den inte bara tillfredsställer petiga audiofiler, utan också passar som referensförstärkare i inspelningsstudior.
Dessutom har vi vår egen stabilitetsdesign som ger extra hög driftsäkerhet. Tillräcklig känslighet för direktkoppling till CD- eller DVD-spelare och ljudkort i dator. Rent, ofärgat och detaljrikt = riktigt njutbart ljud av högsta klass. Pris 3490 kr.
För den elektriska sammankopplingen behövs bara en skruvmejsel, allt som behöver lödas är redan färdigt. Klicka på texten för att läsa mer.

CM-100V - samma, men med färdigfräst / borrad Valchromat-låda, bara att skruva ihop. Hela bygget tar då bara c:a en timma, även om du saknar kunskaper i elektronik och bara har en tång och några mejslar hemma. Pris 3999 kr. Klicka här.
FF-16CM Förförstärkare med inbyggd hörlursförstärkare. Pris 1900 kr
PU-16CM RIAA-förstärkare för grammofonpickup, MM och MC-lägen. Pris 650 kr
FF-16CMC= FF-16CM + PU-16CM. Pris 2400 kr
Ljudkvalitet som hos riktigt fina (dyra) balanserade rörförstärkare – men utan rörens nackdelar. I stället för rör används komplementära MOS-transistorsteg som beter sig likadant och därför ger samma ljud, men vid låg temperatur och utan rörens problem med åldrande.
För den elektriska sammankopplingen behövs inga verktyg alls!
Klicka på texten för att läsa mer.

FF-16V - samma som FF-16CMC, dvs komplett med RIAA-steget, men med färdigfräst / borrad Valchromatlåda som matchar CM-100V. Även denna byggs samman på en timma, med tång och en mejsel. Pris 2990 kr.

CM-50-16 Förstärkarmodul "monoblock" komplett med kylfläns. Uteffekt c:a 50 W, känslighet c:a 900 mV. Samma modul som används i CM-100V. För dig som fixar resten själv. Erfarenhet av elektronikbygge och komponentlödning krävs. Själva modulen är lödfri, anslutningar görs med en skruvplint. Mer info, ritning på lättbyggd nätdel mm finns på vår engelska sajt, klicka här. Vi håller på med översättning till svenska, den engelska sidan fick gå före eftersom vi redan hade förfrågningar/beställning från utlandet.
CM-50-16 kostar 1090 kr färdigbyggd, testad och klar för inkoppling.
Intresserad? Maila email@valutronic.se eller ring 070 776 00 45.

/Stefan Berge, Valutronic mars 2917