Surprise, surprise!
Sidan är inte klar än, så vi bjuder på en rejäl förmontering utan extra kostnad så länge.
Vi förmonterar lådan och monterar fast alla delar utom nättransfomator och nätdelskort. Du skruvar bara fast nätdelskortet och trafon, ansluter trafon till nätdelskortets ingångsplint och ledningarna från nätdelsskortets utgångsplint.  Allt du berhöver är en vanlig skruvmejsel för hela den elektriska sammankopplingen som då går på c:a 10 minuter. Anvisningar medföljer.
Sedan är förstärkaren klar för inkoppling och du kan njuta av din musik som aldrig förr.

Men, som sagt, det gäller bara tills vi fått färdigt den här sidan och ersatt den här texten med anvisningarna för den kompletta monteringen. Vi har redan tagit alla bilder och ska bara formulera och kontrollera texterna för monteringen. Vi räknar med att vara klara i början av juni (eller tidigare), och då upphör det här erbjudandet.

När sidan är klar levereras förstärkaren enbart som ren byggsats, och då kan man räkna med en monteringstid på c:a en timma eftersom man då får skruva ihop lådan och skruva fast och ansluta alla komponenter själv.
Så om du vill ha en "nästan färdig" Poweramp 5, passa på innan det är för sent. Priset är samma som för den vanliga komponentsatsen med låda, dvs 4190 kr i björkutförande eller 4340 kr med front och lock av mattsvart PMMA (för den som vill ha ett mera konventionellt utseende).
Om du vill veta ungefär hur lätt eller svårt det är att montera ihop hela förstärkaren kan du titta på den här sidan.
Den visar hur man kopplar samman samma förstärkare i en gör-det-själv-låda, i princip är det samma sak steg för steg förutom att PA5L-satsen har en lite elegantare låda, och förgyllda, kraftiga poluttag som standard.