bygg högtalare själv konstruera montera älska njuta lyssna bäst bästa billiga lågpris bygg själv bygga själv köpa köptips audiofil audiofilhögtalare Hi-Fi hifi hajfaj perfekt ljud musik musikälskare perfekta studiomonitorer studiohögtalare hifihögtalares

Ritningar till våra nya högtalarlådor
Endast för kunder som köpt våra högtalarsatser de senaste sju åren!
(Det är så länge vi har bokföring och kan kolla vad du köpt tidigare.)

Du som köpt högtalarsatser från oss de senaste sju åren och nu vill bygga någon av våra nya högtalarlådor och flytta över det du redan har, finns möjligheten att köpa ritningar till de nya högtalarna.
Om du exempelvis köpt HSQ-50-satser av oss tidigare och nu vill bygga någon av de nya SQ-50-lådorna så kan du köpa själva ritningen (med sågmall) till den lådmodell du vill bygga. Pris 100 kr per ritning.
Samma sak gäller om du köpt våra högtalarsatser och då valt en viss modell men sedan ändrat dig och i stället vill bygga en annan låda som passar samma högtalarsats.

Vi behöver ha betalt för vår arbetstid, precis som alla andra som har ett arbete eller driver en verksamhet.
Och det tar tid att ta fram rätt ritning, fylla i kundens uppgifter på ett kvitto, sedan skriva ut ritning, sågmall och kvitto och lägga det i ett kuvert, frankera och lämna till Posten. Vid butiksförsäljning blir det i stället lite prat, men det är också vår arbetstid.
Därför tar vi 100 kronor för en ritning med tillhörande sågmall. Vill du av någon anledning har ritningar till flera modeller är kostnaden 100 kr per modell. Om du alltså vill ha ritningar till både SQ-50H och SQ-50L blir det 200 kr.
Vi säljer inte separata ritningar till personer som inte köpt  högtalarsatser av oss de senaste sju åren.
Om du inte är en tidigare kund hos oss kan du alltså bara få ritning i samband med köp av högtalarsatser.

Beställning för leverans med PostNord:
Skicka e-post till email@valutronic.se och berätta ungefär när du köpte dina högtalarsatser (så att vi kan kolla att du är en tidigare kund till oss) och vilken ritning du vill ha.
När vi bekräftat detta, gör Swishbetalning (100 kr per ritning) till 070 776 00 45 (mottagare Stefan Berge, Valutronics firmainnehavare). När vi ser betalningen på kontot skickas ritning och kvitto till din adress senast nästa arbetsdag.
Har du inte Swish kan du i stället betala till vårt bankgirokonto: 5000-3482, Valutronic, men då tar det en bankdag extra.

Vill du hämta ritningen i butiken, ring eller mejla före, så har vi rätt ritning utskriven och klar när du kommer.

OBS. Om du sedan tidigare har det större, runda diskantelementet (130 mm diameter) stämmer inte ritningarna riktigt, eftersom vi numera använder ett litet 55 x 55 mm diskantelement. Du behöver då justera placeringen av högtalarelementen så att det gamla diskantelementet får plats. Placeringen av högtalarelementen på ritningarna gäller alltså de nya diskanterna, vi har inga ritningar på de nya lådorna med de gamla diskantelementen, men det är å andra sidan en enkelt justering du lätt gör själv.
Erbjudandet gäller bara ritningar som passar för de högtalarsatser du tidigare köpt. En kund som tidigare köpt HSQ-150-satser kan alltså inte begära att få köpa enbart ritningarna till t.ex. SQ-50.