Vi har inga fasta butikstider. Om du vill besöka oss för att lyssna, eller inhandla våra produkter, ring eller mejla oss. Så kommer vi överens om en tid som passar dig (och oss).
Vi bor i samma hus så det brukar inte vara något problem.
Vårt nummer och mejladress ser du längst ner på våra sidor.

I sommar stänger vi butiken 27 juli till 19 augusti. Men om du är i Göteborg innan den 27 juli (eller efter 19 augusti) är du välkommen att besöka oss och njuta av din favoritmusik, så som det är meningen att den ska låta!
Men, som sagt, ring eller mejla oss innan du kommer!

Butik / lyssningsrum:
Rosensköldsgatan 1 i Göteborg


Utrymmet är begränsat, så vi har bara två högtalarmodeller i lokalen: SQ-50H och SQ-50-20C, vår lilla "carlsonlåda". Högtalarna drivs av vårt stereoslutsteg Poweramp 5 som i sin tur är kopplat till en dator med Spotify.
Så du får gärna välja musik om inte vår musik passar din smak.
Preamp 2, vår förförstärkare, har ett väldigt bra RIAA-steg, så du får gärna lyssna på vinyl om du vill det. 
Du får gärna ta med egen musik på USB-minne eller vinyl om du vill. Eller koppla in din mobiltelefon via Bluetooth eller 3,5-mm-uttaget om den har det.
Ingen press att köpa något! Vi vill gärna att så många som möjligt får höra våra produkter och berättar för sina vänner om dem. Det finns många som tror att man måste betala tiotusentals kronor för en förstärkare eller ett par högtalare med perfekt ljudkvalitet. Det vill vi gärna motbevisa. Så välkommen in för en provlyssning, och var beredd på en musikupplevelse långt utöver det vanliga, trots "vanliga" priser.