Hi-Fi-förstärkare med ljudkvalitet långt över det normala. Du bygger själv, den elektriska monteringen görs på någon timma med vanliga handverktyg, ingen lödning!  Ljudkvalitet i klass med det bästa på marknaden, oavsett pris. För dig som vill njuta, inte bara lyssna.
CM-100-17 effektförstärkare
FF-17 förförstärkare
CM-5017 förstärkarmodul

Emotiva ®, IQ audio
®, Boulder ®, Moon ®, Roksan ®, McIntosh ®* (inte datorerna)...
*) Registrerade varumärken.

Fina varumärken, bra ljud men också priser därefter. Från några tiotusenlappar till närmare två mille!

Vi har satsat massor av tid och energi för att få fram lika bra ljud som de bästa förstärkarna på marknaden, men till en bråkdel av priset.
Vi vågar påstå att du kan lyssna i timmar på CM-100-17 utan att irriteras av minsta lilla fel.
Allt man hör är en ovanligt ren och klar musikåtergivning i hela registret. Med bra högtalare får man en härlig närvarokänsla. Den höga känsligheten (900 mV) gör att Du kan ansluta den direkt till en DAC, CD-spelare, DVD-spelare eller ett datorljudkort utan att använda förförstärkare.

Vår ambition är att även vanliga människor ska har råd med riktigt njutbart ljud, så vi säljer en byggsats i stället för att satsa på en dyr exklusiv metallåda och massor av reklam i glassiga Hi-Fi-tidskrifter.


För 3490 kr får du allt utom den lättbyggda lådan till vår stereo-effektförstärkare CM-100-17.
Med ett par SQ-50-högtalare får du ett maxljudtryck på 110 dB (2 x 50 W), tillräckligt för en vräkning om man bor i en hyreslägenhet...


Vi kan inte göra förstärkaren ännu billigare genom att bara sälja lösa komponenter, ritning och kretskort, då skulle vi tappa kontrollen över resultatet. Så själva monoblocken (förstärkarkort monterade på kylflänsar) tillverkar vi själva, och testlyssnar sedan på varje exemplar med krävande musik.
Vi monterar av kvalitetsskäl också nätdelskortet själva.

Däremot överlämnar vi byggandet av lådan och inmonteringen av elektroniken åt dig. Med vanliga verktyg blir lådan klar på en timma eller två, och materialkostnaden är nästan försumbar. Ändå blir den snygg om man inte är alltför slarvig. Länk till byggbeskrivningen av CM-100-17-lådan.
CM-100-17 High-end Effektförstärkare, full referenskvalitet.
För dig som vill ha " det perfekta ljudet".
Med den här förstärkaren hör du bara musiken, rent och klart, fritt från distorsion och andra störningar. Öppet, lättlyssnat, detaljerat och rent ljud i hela registret. Du gör lådan själv efter våra enkla steg-för-steg-anvisningar. När elektroniken skruvats fast i lådan används bara en vanlig skruvmejsel för hela den elektriska sammankopplingen, ingen lödning behövs.
Pris 3490 kr. Länk till CM-100C, komponentsatsen


CM-100-17-lådan av oljehärdad board, det som förr gick under varumärket Masonit. Snyggt!
FF-17, förförstärkare med ingång för pick-up.
Fyra ingångar varav en RIAA med kontinuerligt justerbar känslighet och ljudkvalitet i särklass!
Drivs med 12V DC, nätdel ingår.
Hela lådbygget och montering av komponenterna tar någon timma eller två, den elektriska sammankopplingen (utan verktyg) max en timma.
Pris 2590 kr.
Klicka här för att läsa mer.
RIAA-17 Enbart RIAA-steg. Högsta ljudkvalitet, ställbar känslighet. Allt utom låda ingår, även nätdelen.
Pris 750 kr. Klicka här för att läsa mer.

CM-5017 Förstärkarmodul färdigmonterad på kylfläns
Uteffekt c:a 50 W, känslighet c:a 900 mV. Samma modul som används i CM-100-förstärkarna. För dig som vill bygga ett förstklassigt Hi-Fi-slutsteg och kan fixar resten själv. Erfarenhet av elektronikbygge krävs. Själva modulen är lödfri, anslutningar görs med en skruvplint.

Pris 995 kr vid 1-9 st. 
Klicka här för att läsa mer.

Kit med två moduler + färdigmonterat nätdelskort: 2390 kr.